Personlig träning

Personlig träning innebär att du får ett individuellt anpassat träningsprogram och tränar under individuell, professionell vägledning.

Detta passar alla åldrar och vänder sig både till dig som aldrig tränat tidigare och vill ha hjälp att komma igång, eller till dig som tränat under en kortare eller längre tid och vill ha hjälp att lägga upp ett effektivt träningsprogram, finslipa tekniken och få ny motivation att träna.

Varför skall du välja mig ?

Jag har en Personlig tränarutbildning från YLAB, som gör att jag har en vetenskaplig helhetssyn på träning och kost. Det innebär att du får kostråd och träningsprogram som bygger på studier och fakta istället för på lösa idéer. På så vis blir din träning och kosthållning säker och framgångsrik.

Crossfit, yoga eller löpning

Tillsammans skapar vi ett träningsprogram som passar just dig. Vi tränar inomhus eller utomhus, beroende på årstid och väderlek. Vill du träna långsamt och lågintensivt som yoga så bygger vi ett pass utefter det. Vill du istället toppa formen med högintensiv träning bygger vi ett crossfit-inspirerat pass som får dig i form snabbt. Vill du hellre ut och promenera, jogga eller löpträna så fixar vi det också !

Vi bygger kostråd och träningsprogram tillsammans med dina idéer och dina önskemål.
Detta innebär att du är helt delaktig i din tränings- och koststrategi vilket innebär att chansen till framgång ökar !

Varför inte komma igång på egen hand ?

När man inte tränar regelbundet och står i begrepp att komma igång på egen hand har man många utmaningar.
Motivation och disciplin finns inte alltid när man behöver dem och all information om kost och träning i media är svårtolkad. Det kan kännas svårt att komma iväg till träningen eller hålla en strikt kost när man har provat flera metoder som inte har fungerat i längden. Utmaningarna är som sagt många. Emellertid finns det en lösning som både är enkel och effektiv !

Kanske är lösningen ett Komma igång paket ? Väljer du ett Komma igång-paket så får du en Personlig tränare som hjälper dig nå dina mål. Jag börjar från grunden och lotsar dig hela vägen fram till dess att dina mål  blivit verklighet. Snabbt kommer du vara igång med regelbunden aktivitet och regelbundet goda matvanor och massor av tips och råd som håller uppe din motivation.

Komma igång paket

Detta paket vänder sig till dig som inte tränar regelbundet och vill:

  • Njuta av känslan av att vara smal och vältränad
  • Vara fast och ha platt mage
  • Ha bra kondition och mycket energi
  • Ha en bra och varaktig träningsrutin
  • Vara stark och må bra i vardagen