Personlig tränare


Personlig träning innebär att du får ett individuellt anpassat träningsprogram och tränar under individuell,proffessionell vägledning.

Detta passar alla åldrar och vänder sig både till dig som aldrig tränat tidigare och vill ha hjälp att komma igång, eller till dig som redan tränat under en kortare eller längre tid och vill ha hjälp att lägga upp ett effektivt träningsprogram, finslipa tekniken och få ny motivation att träna.

Varför skall du välja mig ?

Varför inte komma igång på egen hand?

När man inte tränar regelbundet och står i begrepp att komma igång på egen hand har man många utmaningar.

Motivation och disciplin finns inte alltid när man behöver dem och all information om träning och kost i media är svårtolkad. Det kan kännas svårt att komma iväg till träningen eller hålla en strikt kost när man har provat flera metoder som inte har fungerat i längden. Utmaningarna är som sagt många. Emellertid finns det en lösning som är både enkel och effektiv!

Kanske är lösningen ett Komma igång-paket ? Om du väljer ett Komma igång-paket får du en Personlig Tränare som hjälper dig nå dina mål. Jag börjar från grunden och lotsar dig hela vägen fram tills dess dina mål blivit verklighet. Snabbt kommer du vara igång med regelbunden aktivitet och regelbundet goda matvanor och massor av tips och råd som håller uppe din motivation.


Komma i gång-paket
Detta paket vänder sig till dig som inte tränar regelbundet och vill:

  • Njuta av känslan av att vara smal och vältränad
  • Vara fast och ha platt mage
  • Ha bra kondition och mycket energi
  • Ha en regelbunden varaktig träningsrutin
  • Vara stark och må bra i vardagen

Personlig tränare:

Personlig träning är precis vad det låter som, träning ledd av en personlig tränare. upplägget bestämmer vi tillsammans och vi sätter upp mål med träningen. Att träna ensam med en egen tränare har sina fördelar. du kan träna på en tid som passar dig. Du slipper åskådare, och framför allt får du ett upplägg av passet anpassat till just dig. Vill du hitta formen till sommaren, komma i de gamla jeansen, hitta mera ork eller bara helt enkelt komma igång med fysisk aktivitet.

Crossfit, yoga eller löpning

Tillsammans skapar vi ett träningsprogram som passar just dig. Vi tränar inomhus eller utomhus, beroende på årstid och väderlek. Vill du träna långsamt och lågintensivt som yoga så bygger vi ett pass utefter det. Vill du istället toppa domen med högintensiv träning bygger vi ett crossfit inspirerat pass som får dig i form snabbt. kanske vill du hellre ut och promenera, jogga eller löpträna så fixar vi det med.

Vill du träna på dagtid, kvällar eller kanske helger? Vi har tider när det passar dig.